Surinaamse roti

Een goede Surinaamse roti valt en staat met een goede roti plaat.

De roti maak je perfect door gebruik te maken van verse ingrediënten.

De vulling voor je ideale Surinaamse roti maak je met gele spliterwten of aardappelen.

Ik kom nog te vaak wraps tegen waar er een label op staat met: Surinaamse roti. Dit is niet juist.
Surinaamse roti is namelijk altijd gevuld met gele spliterwten of aardappel. Dit is bij wraps eigenlijk nooit het geval.
Het vullen van Surinaamse roti met gele spliterwten, Dahl
Het sluiten van de Surinaamse roti met gele spliterwten
De balletjes kneed je voorzichtig dicht. Met een deegroller, rol je de balletjes plat. Tot slot bak je de roti vellen.

Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een vulling met gele spliterwten.

Door altijd massala in je kruidenkast te hebben hoef je voor verse roti niet meer naar de tropische supermarkt!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *