Simpel, Snel en veelzijdig
Surinaamse eierreepjes zijn een heerlijke en makkelijke toevoeging aan allerlei gerechten.
Deze dunne, gekruide omeletreepjes passen perfect bij nasi of bami, maar zijn ook heerlijk op een broodje met wat sambal of zuurgoed.
Met slechts een paar ingrediënten zet je in een handomdraai iets lekkers op tafel.
In mijn recept laat ik je zien hoe je deze smaakvolle eierreepjes snel en eenvoudig zelf maakt!

Surinaamse eierreepjes
Simpel, snel en veelzijdig!
Equipment
- 1 pan/wok
Ingredients
- 4 eieren
- 4 takjes selderij in stukjes gesneden
- snufje aromat
- snufje zout
- snuf zwarte peper
- boter/olie om je ei in te bakken
- sambal optioneel
Instructions
- Snijd de selderij in reepjes.
- Kluts 4 eieren.
- Voeg de specerijen toe, zout, zwarte peper, aromat.
- Doe hier de selderij bij.
- Verhit olie/boter in een pan.
- Bak je omelet en snijd het vervolgens in reepjes