Sommige opdrachten vergeet je niet snel, en dit was er zo één: ik mocht koken voor niemand minder dan Ronnie Flex!

Een artiest die bekendstaat om zijn muzikale creativiteit en open mindset. Dat laatste proefde je ook terug in zijn wensen voor het menu: Surinaams, met een vegan twist, maar ook wat klassiekers met kip.

Voor wie ‘m nog niet kent (al lijkt dat bijna onmogelijk): Ronnie Flex, geboren als Ronell Plasschaert, is een van de meest invloedrijke artiesten in de Nederlandse hiphopscene.

Hij brak door met hits als Drank & Drugs, Energie en werkte samen met artiesten als Lil’ Kleine en Maan. Naast zijn muziek is Ronnie ook bewust bezig met lifestyle en dat was te merken aan zijn interesse in plantaardig eten.

Voor hem en zijn team stelde ik een kleurrijk en smaakvol Surinaams menu samen.

Het was een feestje om te koken, en nog mooier om te zien dat het met zoveel smaak werd ontvangen. Dit soort momenten herinneren me eraan waarom ik doe wat ik doe: met liefde en trots de Surinaamse keuken delen, op een manier die bij de tijd van nu past.

Lobi,

Switi én leuk om te weten...