Ga terug
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Telo
Gebakken cassave met bakkeljauw (gezouten kabeljauwfilet)
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Bijgerecht, Hoofdgerecht, snack
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
400
gram
bakkeljauw
Bekijk het Basisrecept voor bakkeljauw hier op de site
1
kilo
cassave
in stukken
2
teentjes
knoflook
olie
om de cassave in te bakken
Instructies
Snijd de cassave in gewenste stukken.
Kook de cassave circa 10 minuten met 2 teentjes knoflook.
Schenk voldoende olie in een pan en bak de stukken cassave goudbruin.
Laat de cassave uitlekken.
Laat de cassave uitlekken.
Serveer de cassave met bakkeljauw
Notities
Tip
Maak je telo af met een heerlijke Surinaamse pindasaus