Ga terug

Telo

Gebakken cassave met bakkeljauw (gezouten kabeljauwfilet)
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties: 4 personen
Gang: Bijgerecht, Hoofdgerecht, snack

Ingrediƫnten
  

  • 400 gram bakkeljauw Bekijk het Basisrecept voor bakkeljauw hier op de site
  • 1 kilo cassave in stukken
  • 2 teentjes knoflook
  • olie om de cassave in te bakken

Method
 

  1. Snijd de cassave in gewenste stukken.
  2. Kook de cassave circa 10 minuten met 2 teentjes knoflook.
  3. Schenk voldoende olie in een pan en bak de stukken cassave goudbruin.
  4. Laat de cassave uitlekken.
  5. Laat de cassave uitlekken.
  6. Serveer de cassave met bakkeljauw

Notities

Tip
Maak je telo af met een heerlijke Surinaamse pindasaus