Ga terug

Telo

Gebakken cassave met bakkeljauw (gezouten kabeljauwfilet)
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht, snack
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 400 gram bakkeljauw Bekijk het Basisrecept voor bakkeljauw hier op de site
  • 1 kilo cassave in stukken
  • 2 teentjes knoflook
  • olie om de cassave in te bakken

Instructies
 

  • Snijd de cassave in gewenste stukken.
  • Kook de cassave circa 10 minuten met 2 teentjes knoflook.
  • Schenk voldoende olie in een pan en bak de stukken cassave goudbruin.
  • Laat de cassave uitlekken.
  • Laat de cassave uitlekken.
  • Serveer de cassave met bakkeljauw

Notities

Tip
Maak je telo af met een heerlijke Surinaamse pindasaus