Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Instruction Images
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Heri heri
Als ik het gerecht Heri Heri eet, doet het me altijd denken aan de binnenlanden van Suriname.
De combinatie van de bananen, vis, de geur en de smaak. Dit recept bevat boordevol vitaminen en mineralen.
Recept afdrukken
Pin Recipe
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
45
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
surinaams
Porties
4
Equipment
2 pannen 1 wok
Ingredients
450-500
gram
Bakkeljauw
bekijk het recept op deze site.
2
groene bakbananen
in 4 stukken gesneden
2
rijpe bakbanenen
in 4 stukken gesneden
1
pak
cassave
diepvries
2
Zoete aardappelen
4
Eieren
Gekookt
Instructions
Schil de zoete aardappelen, bananen en breng ze aan de kook. Groene bananen nemen meer kooktijd in beslag omdat ze harder zijn.
Breng de diepvries cassave aan de kook in licht gezouten water.
Kook 4 eieren.
Nadat het geheel circa 20 minuten aan de kook is geweest, laat je de bananen, cassave en zoete aardappelen uitlekken.
Bereid de bakkeljauw volgens het basisrecept bakkeljauw op deze site.
Serveer de bananen, zoete aardappelen, cassave, eieren en bakkeljauw.
Notes
Klik hier
voor het basisrecept: bakkeljauwÂ
Trefwoord
ketikoti, surinaams, vis