Ga terug

Surinaamse tonijnsalade

Deze tonijnsalade is heel lekker op brood of op een broodje.
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 15 min
Gang Bijgerecht, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Surinaams
Porties 2 personen
calorie├źn 395 kcal

Ingredi├źnten
  

  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tomaat
  • 4 takjes selderij
  • 1 blikje tonijn
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 theelepel massala
  • zwarte peper
  • 6 boterhammen of 4 puntjes

Instructies
 

  • Pel de ui en de knoflook en snijd het heel fijn
  • Was de tomaat en snijd hem in kleine stukjes.
  • Was de selderij en snijd de blaadjes klein.
  • Laat de tonijn goed uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
  • Roer de yoghurt glad met de massala en meng dit door het groentemengsel.
  • Voeg de tonijn toe en maak de salade op smaak met wat peper.
  • Lekker op een volkorenboterham of puntje.
Trefwoord bruine bonen, massala, selderij, Switi Massala Mix, tonijn