WAUW!! Inmiddels is mijn foodspot 4 weken open. Wat hebben jullie mijn eerste weken tot een feestje gemaakt! Leuke klanten, veel interesse in mijn plekje hier en in de gerechten die ik dagelijks vers bereid en verkoop. Zo ontzettend leuk hoeveel kaartjes, bloemetjes en steun ik van iedereen heb mogen ontvangen. Bedankt voor alle lieve aandacht voor de start van deze plek!

Uitverkocht! Ik kan geen dag werken zonder dit woord te gebruiken. Dagelijks zijn de gerechten uitverkocht. Wat mooi en wat ben ik dankbaar voor dit succes. Ik kook alles dagvers en wil daarom nogmaals benadrukken dat als je zeker wilt zijn van een heerlijke vers gekookte maaltijd, je even een bestelling moet plaatsen! Dit kan telefonisch, per mail maar je kan natuurlijk ook eerder op de dag even langs komen. Rond etenstijd kan het namelijk zo maar zijn dat je een heerlijke Roti wilt bestellen en ik moet antwoorden dat het helaas alweer UITVERKOCHT is!

Niet alleen zijn mijn gerechten dagelijks uitverkocht. Ook mijn ‘Surinaams koken met Jen’ is momenteel weer uitverkocht en ik zal ASAP bezig gaan met de volgende druk! De laatste 2 verkrijgbare exemplaren liggen in de zaak, mocht je dus nog heel graag zelf thuis lekker authentiek Surinaams willen koken? Kom het boek dan halen in mijn foodspot op de schrans 139 in Leeuwarden!

Mijn tweede kookboek ‘Surinaams koken voor de hele familie’ is dan weer uitverkocht in de foodspot maar nog wel online in mijn webshop verkrijgbaar.

Weer op voorraad!

Mijn eigen Surinaamse kruidenmix om de lekkerste Roti zelf thuis te maken is verkrijgbaar in de foodspot.

Dus lieve mensen, wil je zeker zijn van een heerlijke verse Surinaamse maaltijd of heb je mijn kruidenmix of een kookboek nodig? Bestellen is het toverwoord! 

Dank voor al jullie support, soso lobi

Aanbevolen artikelen

2 Comments

  1. Tamara D

    Hoe kan het dat ik je site nu pas heb gevonden! Ben zelf half Surinaamse en heb verschillende (onduidelijke) Surinaamse kookboeken. Jou recepten zijn een verademing, simpel en duidelijk Thnx! Je hebt er een trouwe lezer bij..

    1. Jen

      Hallo Tamara, dan heet ik je van harte welkom op mijn site! Bedankt voor je mooie woorden en reactie. Soso Lobi, Jen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *