Switi Massala Sample package

De Switi Massala Mix, is mijn eerste kruidenmix dat het voor volgers en lezers mogelijk maakte én maakt om thuis zelf te kunnen koken i.c.m. mijn recepturen. Een basis kruidenmix waar je bijvoorbeeld de geliefde roti, thuis mee kunt maken. Roti kip, roti vega of vegan. Met mijn Switi Massala Mix is het eigenlijk allemaal wel mogelijk.

Nieuwe verpakking!

Gezien het feit wij een groei door hebben gemaakt en zo ook mijn kijk op diverse zaken heb ik ervoor gekozen om voor een nieuwe verpakking te gaan. Uiteraard deed ik dit al vanuit een milieubewust stand/oogpunt maar met de nieuwe verpakking doe ik dit nog meer.

Voor €3,95 euro is het mogelijk om een SAMPLE verpakking van de Switi Massala Mix te bestellen bij Jen’s Foodspot. Dit bedrag is als je het mij vraagt erg fijn.

Laagdrempelig en fijn om te proberen. Dit bedrag is trouwens inclusief verzendkosten.

Wij houden de site www.surinaamskokenmetjen.nl graag vrij voor de recepturen, en al het lekkere tropische nieuws voor jullie. De Switi Massala Mix, rechtstreeks bij ons bestellen als consument is daarom niet mogelijk.

B2B/Zakelijk: Heb jij een online winkel of toko? Of zou jij graag de Switi Massala Mix in je winkel aan willen bieden? Of zelf ermee willen koken? B2B? Dán is het wel mogelijk om contact met ons op te nemen. Doe dit dan s.v.p per mail: info@surinaamskokenmetjen.nl

Benieuwd geworden? Of wil je graag je kruidenkastje aanvullen?

We verwijzen je als consument/volger dan graag door het exclusief verkooppunt:

Jen’s Foodspot

TIP

Met de kortingscode: 4ZMLUD betaal je geen verzendkosten. Bewaar de code goed of kom als het heeft gesmaakt zeker terug naar onze site. Zodat je hem nog eens, en wellicht wéér zonder verzendkosten kunt bestellen!

Fijne paasdagen! Groetjes, Jen

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *