Surinaamse tonijnsalade

Surinaamse tonijnsalade

Deze tonijnsalade is heel lekker op brood of op een broodje.
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Bijgerecht, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Surinaams
Porties 2 personen
calorieën 395 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tomaat
  • 4 takjes selderij
  • 1 blikje tonijn
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 theelepel massala
  • zwarte peper
  • 6 boterhammen of 4 puntjes

Instructies
 

  • Pel de ui en de knoflook en snijd het heel fijn
  • Was de tomaat en snijd hem in kleine stukjes.
  • Was de selderij en snijd de blaadjes klein.
  • Laat de tonijn goed uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
  • Roer de yoghurt glad met de massala en meng dit door het groentemengsel.
  • Voeg de tonijn toe en maak de salade op smaak met wat peper.
  • Lekker op een volkorenboterham of puntje.
Trefwoord bruine bonen, massala, selderij, Switi Massala Mix, tonijn

Heerlijk als lunch.

Dit recept is i.s.m. het Voedingscentrum tot stand gekomen.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept