
Broodje Surinaamse sardientjes
Ingrediënten
- 1 blikje sardientjes in tomatensaus
- 1 kleine rode ui
- 1/4 komkommer
- 4 takjes selderij
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 2 bruine pistolets
Instructies
- Halveer de sardientjes in de lengte en neem de graat eruit.
- Pel de ui en snijd hem in ringen
- Was de komkommer en schaaf hem in dunne plakken.
- Was de selderij en snijd het klein.
- Verwarm de margarine in de pan en bak de uitjes een paar minuten.
- Voeg de sardientjes en de selderij toe en warm het goed door.
- Snijd de pistolet open en beleg ze met komkommer en uienringen en leg er de sardientjes met een lepel tomatensaus op.
- Strooi er wat selderij over.
Ga eens voor sardientjes in tomatensaus. Lekker als hoofdgerecht met rijst en groenten maar ook perfect als lunch. Binnen een kwartier heb je dit lekker recept op tafel.