Stop samenwerking Too Good To Go

Interview met Jen: Bedenker & oprichter: Surinaams koken met Jen

Jennifer Jessica ging in Leeuwarden met Too good to Go Medio 2021 van start.

Op dat moment waren er nog niet zo heel veel aanbieders van Too good to go in het prachtige Leeuwarden.

Een prachtig concept met een mooie missie. Waar we destijds zeker achter hebben gestaan en eigenlijk nog steeds achter staan. Maar niet helemaal meer. In deze blogpost vertellen wij het de trouwe volgers en klanten waarom. De reden waarom het nieuwe team besloten heeft te stoppen met Too good to go. Iets dat zo ontzettend goed liep. Toch abrupt afkappen? Dit wegens de vele vragen wanneer er weer Too good to go boxen aangeboden worden.

Het eerlijke antwoord is, dat deze niet meer in de vorm van Too Good to go zullen komen. Niet meer op die manier. Dus een eerlijk antwoord waarom wij van Surinaams koken met Jen niet meer aan Too good to Go mee kunnen en mee willen doen.

En wij er ook (voor nu) ook niet meer aan mee zullen doen.

Spijtig want hieronder is te zien hoeveel we al bespaard hebben. Mocht Too good to Go nog eens met ons rond de tafel willen mag en kan dit ten alle tijden!

Surinaams koken met Jen – Too good to Go – CO2e

Op het moment dat Surinaams koken met Jen met het prachtig concept van start ging, was Too good to Go nog niet zo bekend als hoe het nu is in Leeuwarden. Alleen de Spar City Leeuwarden, AH To Go Leeuwarden deden en Domino’s deden destijds in Leeuwarden er toen aan mee.

Een snelle groei en veel Magic Boxen redden was daarom ook niet zo heel moeilijk voor een startup als Surinaams koken met Jen.

Wij van TEAM Surinaams koken met Jen zullen je altijd van eerlijke artikelen & berichtgevingen voorzien. Want juist dat is in deze tijd zo belangrijk. Hieronder zie je onze eerste mijlpaal! Zo blij als een ei & zo trots dat wij waren!

Impressies van hoe vaak mensen ons opgezocht hebben op de Too good to go app.

Diversiteit aan boxen dat Surinaams koken met Jen in Leeuwarden heeft gehad! Our community is creative

Too Good to Go

Wat maakt een een bedrijf daadwerkelijk innovatief?

Een innovatief bedrijf, is steeds in beweging, de medewerkers denken telkens na over verbeteringen aan hun producten of diensten

Op 31 mei 2022 was er voor influencers een pers-event. Nu is het zo dat Surinaams koken met Jen een knallende start heeft gemaakt en Jennifer Jessica de keuze heeft gemaakt om niet als influencer gezien te worden. Toch vinden wij als TEAM SKMJ het belangrijk het prachtige concept Too Good to Go te steunen en te laten zien hoe goed het is om milieuverspilling tegen te gaan!

In korte tijd wist Surinaams koken met Jen de volgende mijlpalen te behalen.

Mijlpalen Too good to Go

Surinaams koken met Jen wist 1079 Magic Boxen te redden.

Door creatief met eten om te gaan. Eten niet weg te gooien. En op een andere manier ermee om te gaan en een ander dit te gunnen. Heeft een ander persoon eten voor een goedkoper bedrag. En heeft dit ook de prullenbak niet gehaald. Dit moet uiteraard gedeeld worden.

Dit hebben wij al bespaard! Keep on sharing!

Wij van TEAM Surinaams koken met Jen zijn daarom enorm trots maar hebben besloten niet verder te gaan met Too good to go aangezien het voor ons een andere wending begon te krijgen. Ondanks de diverse gesprekken met een tweetal medewerkers zijn we er helaas niet uitgekomen.

Jennifer Jessica had vraagtekens aan bepaalde zaken m.b.t milieuverspilling en zag wel dat er media budgetten aan andere zaken wél konden.

Dat vond ze sarie (op z’n surinaams erg jammer)

We are our own Community

When everyone goes left – we are going right – blaim it on our surinaams temperament

Jennifer Jessica heeft er nooit een geheim van gemaakt zich écht hard te maken voor mensen én het milieu. Too good to go paste niet meer bij haar wensen.

Zij heeft er nooit een geheim van gemaakt om dichtbij haar hart te willen blijven.

Om antwoord te geven op de vraag te geven aan de collega’s.

Maar hebben voor nu dus besloten om niet meer verder te gaan met Too good To Go.

Wij gaan niet verder. Because… We really, really.. need… to GO!

Bye!

Lees hieronder deze pagina hoe en wat wij wel kunnen doen voor jou!

Als je ons al wat langer mist in deze opzet!

Dat begrijpen wij maar al te goed….

Vergeet niet, nee nooit!

Too good to go is en blijft een prachtig concept. Het was een eer om Leeuwarden een Boost te geven en Jennifer Jessica hoopt dat er nog vele maaltijden gered zullen worden! Jennifer Jessica geeft het stokje over en wenst een ieder heel veel succes met het voortzetten van alles.

Red zoveel mogelijk maaltijden! Keep on the good work.

Uniek aanbod!

Lijkt het je leuk om éénmalig informatie te ontvangen:

Koken met restjes? of Koken met een kleine beurs? (1 maand – 3x)

Voor 10,- euro doe je mee. Voor meer informatie laat dan hieronder je gegevens achter zodat we je in de besloten groep mee kunnen nemen. Gezellig gaat het zeker worden en je ontvangt in die maand ook nog wat lekkers per briefpost van ons om mee te koken. Doe je mee?

Tot snel. Soso lobi! TEAM SKMJ

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *