Surinaams koken met Jen 2, Powered By Sishado!

De oplettende volgers hebben het vast voorbij zien komen!

De voorbereidingen van het tweede, Surinaams koken met Jen boek zijn in volle gang!

Vandaag maak ik hét merk bekend waarmee ik de komende periode zal gaan koken en jullie dus ook in het kookboek terug zullen zien.

Tromgeroffel:

Het hoofdmerk waar ik intensief gebruik van zal gaan maken is: Sishado!

Het merk Sishado heeft zijn sporen zeker verdiend en ik ben om die reden ook enorm trots dat ik in het tweede kookboek gebruik zal en mag maken van de heerlijke producten van Sishado.

De producten van Sishado zijn heerlijk, authentiek en erg smaakvol.

Over Sishado:

Gom Food Industries N.V. is de producent van Sishado Marinades, Barbeque- en Pepper sauzen. Het is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in voedselproducten en het produceren van hoogwaardige kwaliteitsproducten voor lokale en buitenlandse markten.

De producten zijn gebaseerd op oude familierecepten en bevatten een mix  van ingrediënten uit de Amazone, het Caribisch Gebied en Azië.

Gom Food Industries N.V. is  eind jaren negentig opgericht en is lokaal de marktleider. Tevens groeit de export naar verschillende (ei)landen in de wereld gestaag.

Sishado is over het algemeen te koop bij de toko bij jou om de hoek. Dat maakt het merk ook erg toegankelijk.

Typerend zijn de heerlijke marinades. Door gebruik te maken van Sishado marinade heb je echt het gevoel alsof je een heerlijk maaltijd in Suriname aan het nuttigen bent.

 

Sishado, echte tori, te ye bori!

 

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *