Site Overlay

Red Roast Chicken

Koken is als je het mij vraagt: koken met liefde en vooral variëren in de keuken.

De Red Roast Pork mix is een kant en klare marinade-mix voor varkensvlees.

In de Surinaamse en Chinese keuken gebruikt men deze mix vooral om Moksi Meti te maken.

Door de mix op te lossen in water en het gewassen vlees +- 30 minuten erin te marineren heb je binnen een handomdraai een heerlijke marinade.

Door het vlees vervolgens te roosteren komen de smaken het best tot zijn recht.

Persoonlijk ben ik geen liefhebber van varkensvlees en maak ik dit eigenlijk nooit.

Herkenbaar?

No stress!

De Red Roast Pork mix is ook gewoon te gebruiken met kipdijfilet!

Het is zeker de moeite waard om deze mix een keer uit te proberen.

Mocht je het een keer maken? Een portie: Nasi, Bami of rijst met kousenband maakt je Surinaams gerecht compleet!

Hmmm, Njang Switie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *