Wraps zijn heerlijk als lunch of gewoon een keer als avondeten.
Deze wrap maakte ik recent en ik kreeg enorm veel vragen als ik dit recept zou willen delen.
Als het zo uitkomt en lukt qua tijd en energie schrijf ik met alle liefde het recept uit!
Deze is écht de moeite waard om uit te proberen!

Prep Tijd | 15 |
Kook Tijd | 15 |
Passieve Tijd | 30 |
Porties |
|
Ingrediënten
- 3 Wraps volkoren of naturel
- 50 gram Rucola
- 1/3 Komkommer in dunne plakjes gesneden
- 500 gram Kipdijfilet
- 1 Ui wit
- 1 Ui rood
- 2 teentjes Knoflook
- 3 takjes Selderij
- 2 tomaten
- 1 Maggiblokje
- 60 ml Ketjap manis
- Snufje Zwarte peper
Ingrediënten
|
![]() |
Instructies
- Was het vlees en snijd het in repen.
- Plaats het vlees in een kom.
- Snijd 1 ui (wit), 1 tomaat en de 2 teentjes knoflook in fijne stukken.
- Spoel de selderij bladeren af en snijd ze ook in fijne stukken.
- Doe de uien, tomaten, knoflook, ketjap en selderij bij het vlees.
- Marineer het vlees.
- Doe er een snufje zwarte peper en een maggiblokje bij.
- Laat het 20 minuten intrekken.
- Bak het vlees in olijfolie.
- Verwarm de wrap en beleg het met komkommer, tomaten, rode uien & sla naar keuze.
- Optioneel: Doe er voor een pittige bite sambal of de madame Jeannette pepersaus bij.