Massala kip met spitskool en rijst
Porties Prep Tijd
4 15
Kook Tijd Passieve Tijd
20 35
Porties Prep Tijd
4 15
Kook Tijd Passieve Tijd
20 35
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de ui.
  3. Was het vlees en snijd het in blokken.
  4. Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en fruit de ui.
  5. Voeg er 2 eetlepels Switi Massala Mix aan toe en bak het vlees gaar. Blus het af met een half kopje water. (+- 60 ml)
  6. Laat het gedurende 10 minuten pruttelen.
  7. Schenk in een andere wok een eetlepel olijfolie. Fruit de ui en voeg er knoflook aan toe.
  8. Doe de spitskool erbij en roerbak het gedurende 10 minuten op middelhoog vuur.
  9. Eventueel op smaak brengen met een snufje aroma en zwarte peper.
  10. Verdeel de rijst over 4 borden en leg het vlees en spitskool erover.
  11. Serveer je gerecht met een lekkere sambal en/of kroepoek