Massala garnalen met kousenband
Maaltijd
Diner
Keyword
surinaams, surinaamseten,surinaamsekeuken,petjel,petjil,suriname,surinaams,vegan, vegetarisch
Porties
Prep Tijd
4
porties
10
minuten
Kook Tijd
Passieve Tijd
20
minuten
30
minuten
Porties
Prep Tijd
4
porties
10
minuten
Kook Tijd
Passieve Tijd
20
minuten
30
minuten
Ingrediƫnten
2
Eetlepels
Olijfolie
500
Gram
Basmati rijst
500
Gram
Kousenband
of bloemkool
2
Eetlepels
Switi Massala Mix
Surinaams koken met Jen
1
Ui
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd een ui.
Marineer de gepelde garnalen met een eetlepel Switi Massala Mix.
Schenk olijfolie in een pan en bak de gemarineerde garnalen gaar.
Snijd de bloemkool of kousenband in stukken. (Bij gebruik van bloemkool kook je de bloemkool kort voor.)
Verhit olijfolie in een wok en doe er een eetlepel Switi Massala Mix
Fruit de ui
Roerbak de groenten en doe er 60 ml water bij.
Laat het geheel 8 minuten stoven en serveer de Massala garnalen met aardappelen of rijst
Optioneel zwarte peper naar smaak toevoegen.