Een Surinaams, leftover gerecht

Authentieke Surinaamse gerechten zijn natuurlijk het lekkerst.

Naast Surinaamse groenten en fruit shop ik regelmatig minder tropische groenten. Het komt regelmatig voor dat bepaalde producten te lang blijven liggen.

Het weggooien van eten is als je het mij vraagt zonde en niet altijd nodig!

Dat probeer ik te beperken door er alsnog een heerlijk tropisch gerecht van te maken.

Afgelopen weekend hadden we teveel paprika’s in huis. Verder lag er nog een kliekje rijst en kip in de koelkast. Ik besloot er paprika op z’n Surinaams, met kruidige massala kip en rijst van te maken!

Door de paprika samen met de uien en knoflook te wokken krijgt het een lekkere en kruidige bite!

Essentie van deze blogpost: Probeer niet te snel eten weg te gooien maar maak er een lekker gerecht van.

Het zal je verbazen hoe lekker gerechten met kliekjes kunnen zijn!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *