
Massala kip met spitskool en rijst
Equipment
- Pan
- Wok
Ingrediënten
- 2 el Olijfolie
- 2 Uien in ringen
- 3 teentjes Knoflook fijngeperst
- 400 gram Kip(dij)filet in blokken
- 1 Spitskool gesneden en gewassen
- 3 el Switi Massala Mix te koop in de webshop
- Zwarte peper optioneel naar smaak
- 500 gram Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Instructies
- Snijd de ui
- Was het vlees en snijd het in blokken.
- Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en fruit de ui.
- Voeg er 2 eetlepels Switi Massala Mix aan toe en bak het vlees gaar.
- Blus het af met een half kopje water. (+- 60 ml)
- Laat het gedurende 10 minuten pruttelen.
- Schenk in een andere wok een eetlepel olijfolie.
- Fruit de ui en voeg er knoflook aan toe.
- Doe de spitskool erbij en roerbak het gedurende 10 minuten op middelhoog vuur.
- Eventueel op smaak brengen met een snufje aroma en zwarte peper.
- Verdeel de rijst over 4 borden en leg het vlees en spitskool erover.
- Serveer je gerecht met een lekkere sambal en/of kroepoek
Top recept! Lekker man!