Zoutvlees is gepekeld rundvlees

Nu zijn er verschillende merken die zoutvlees aanbieden.

Sinds ik klein ben herinner ik me witte emmers met rode opdruk..

 

Mijn oma gebruikte altijd zoutvlees van het merk Lufo.

Helemaal niet zo’n gek idee dat ik dit merk naar mate de tijd ook meer ben gaan gebruiken.

Je hebt verschillende merken die zoutvlees aanbieden.

Toch ben ik van mening dat de smaak bij Lufo heerlijk is en nooit anders is.

De dikte van de stukken zoutvlees is als je het mij vraagt altijd goed.

 

Ik heb in het verleden een keer zoutvlees van een ander merk gehad.

Het kan dat er iets op dat moment niet goed was met het zoutvlees maar man o man.

Mijn hele Bruine bonen met zoutvlees gerecht werd verpest.

 

De smaak en nasmaak was zo raar!

Het proefde bijna rot.

Dit soort dingen schrijf ik niet snel maar ik ben toen direct genezen.

Na de slechte ervaring heb ik ook nooit meer zoutvlees van een ander merk gehaald.

 

In mijn dagelijks leven en mijn kookboek, bereid ik alle gerechten die ik met zoutvlees maak, alleen met het merk Lufo.

Ik raad dit ook al mijn volgers aan.

Dan weet je gewoon dat je qua zoutvlees altijd goed zit en je gerecht op dat gebied niet kan mislukken!

Aanbevolen artikelen

6 Comments

  1. Marcel

    Hoi, Ik heb een emmer zoutvlees van lufo gekocht. Nu is mijn vraag: als ik de emmer heb opengemaakt moet het daarna in de vriezer of koelkast worden bewaard? En hoelang blijft het goed.

    Alvast bedankt,

    Marcel

    1. Jen

      Hallo Marcel, het kan beide! In de vriezer is zoutvlees zeker een aantal maanden houdbaar! (3/4 maanden) • In de koeling iets korter . Doordat het gepekeld rundvlees is, is de houdbaarheid langer dan vlees dat niet gepekeld is. Op het moment dat het vlees donker/bruin wordt is het niet meer goed! Xo Jen

      1. Liesbeth Beijer

        Bedankt Jen, nu weet ik meer over de houdbaarheid van zoutvlees
        Met vriendelijke groet,
        Liesbeth

        1. Jen

          Fijn! Geen dank Liesbeth! Leuk om dit bericht te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *