Een goede kipsaté valt of staat met de kruiden die je gebruikt. Op het moment dat je de kipsate op een lekkere manier marineert en …
Surinaamse kipsaté

Een goede kipsaté valt of staat met de kruiden die je gebruikt. Op het moment dat je de kipsate op een lekkere manier marineert en …
Kowsbanti is de Surinaamse benaming voor kousenband. Kousenband is niet weg te denken uit de Surinaamse keuken. Je maakt kousenband met verschillende gerechten. Denk hierbij …
Pindasoep behoort tot één van mijn favoriete Surinaamse soepen. Het is een authentiek Surinaams gerecht. Door gebruik te maken van een lekkere pindakaas maak jij …
Op elk echt Surinaams feestje mag de Surinaamse Huzarensalade niet missen. Een heerlijke salade gemaakt met als basis: Aardappelen. Maak je eigen Surinaamse Huzarensalade in …
Dit gerecht maak je makkelijk en snel met de Switi Massala Mix. Garnalen en Massala zijn een gouden match. Recept Afdrukken Massala garnalen met kousenband …
Wraps zijn heerlijk als lunch of gewoon een keer als avondeten.
Deze wrap maakte ik recent en ik kreeg enorm veel vragen als ik dit recept zou willen delen.
Als het zo uitkomt en lukt qua tijd en energie schrijf ik met alle liefde het recept uit!
Deze is écht de moeite waard om uit te proberen!
Fa chong is een heerlijke Chinese gedroogde kruidige worst waarin meestal Chinese vijfkruidenpoeder, sojasaus, zout, suiker en rozenlikeur is verwerkt. Je verwerkt het in Tjauw-min, nuttigt het als snack of lekker op brood.
Ik gebruik altijd Fa chong van het merk Swiet Moffo.
De Fachong kip van Swiet Moffo staat wat dat betreft op nummer 1.