Een goede kipsaté valt of staat met de kruiden die je gebruikt. Op het moment dat je de kipsate op een lekkere manier marineert en …
Surinaamse kipsaté

Een goede kipsaté valt of staat met de kruiden die je gebruikt. Op het moment dat je de kipsate op een lekkere manier marineert en …
De sopropo is een balsempeer en een eenjarige, kruidachtige + snelgroeiende klimplant. Voor de Surinamers is het een geliefde groente die veelvuldig wordt gegeten. Sopropo …
Kowsbanti is de Surinaamse benaming voor kousenband. Kousenband is niet weg te denken uit de Surinaamse keuken. Je maakt kousenband met verschillende gerechten. Denk hierbij …
Surinaamse roti met kip, kousenband, massala aardappelen en ei is de meest bekende, authentieke roti.
Een eenvoudig recept dat ik graag met jullie deel. Aangezien ik niet altijd de tijd heb om een uitgebreide maaltijd te maken, ga ik liever voor bakkeljauw filet. Ga je liever voor een stuk bakkeljauw? Dat is mogelijk. Dit kost alleen meer tijd. Het duurt langer om de vis uit te koken en om de graten te verwijderen. Een nadeel van stukken bakkeljauw is ook dat het regelmatig voorkomt dat je bepaalde graten vergeet te verwijderen. Deze dien je tijdens het nuttigen van een maaltijd alsnog te verwijderen. Voor volwassenen is dit over het alge- meen geen probleem. Het wordt wél gevaarlijk als kleine kinderen of oudere mensen de graten binnen krijgen. Bakkeljauw filet is een mooi én net zo lekker alternatief.
Dit gerecht maak je makkelijk en snel met de Switi Massala Mix. Garnalen en Massala zijn een gouden match. Recept Afdrukken Massala garnalen met kousenband …
Dit gerecht maakte ik op basis van leftovers. De smaken gaan erg goed samen.
Heb je even geen inspiratie maar wil je wel een smaakvol gerecht dat snel klaar is?
Probeer dan zeker dit recept.
Dit gerecht is 100% kidsproof
In dit artikel vertel ik meer over Surinaamse roti. Roti bladen maken is een vakmanschap. Vandaag deel ik het recept voor roti vellen met Dahl. …