Site Overlay

Een eenvoudig recept dat ik graag met jullie deel. Aangezien ik niet altijd de tijd heb om een uitgebreide maaltijd te maken, ga ik liever voor bakkeljauw filet. Ga je liever voor een stuk bakkeljauw? Dat is mogelijk. Dit kost alleen meer tijd. Het duurt langer om de vis uit te koken en om de graten te verwijderen. Een nadeel van stukken bakkeljauw is ook dat het regelmatig voorkomt dat je bepaalde graten vergeet te verwijderen. Deze dien je tijdens het nuttigen van een maaltijd alsnog te verwijderen. Voor volwassenen is dit over het alge- meen geen probleem. Het wordt wél gevaarlijk als kleine kinderen of oudere mensen de graten binnen krijgen. Bakkeljauw filet is een mooi én net zo lekker alternatief.

Antroewa eet je op verschillende manieren. In Surinaamse soepen of met rijst. De antroewa is familie van de aubergine en de tomaat. Met noemt het ook wel witte aubergine.De antroewaContinue readingAntroewa

Dit gerecht maakte ik op basis van leftovers. De smaken gaan erg goed samen.
Heb je even geen inspiratie maar wil je wel een smaakvol gerecht dat snel klaar is?
Probeer dan zeker dit recept.
Dit gerecht is 100% kidsproof

Surinaamse pasteitjes zijn op elk Surinaams feestje wel te vinden. Als dit nou met bladerdeeg is of zelfgemaakte deeg. Kenmerkend aan de pasteitjes is het gebruik van Piccalilly. Zonder piccalillyContinue readingSurinaamse pasteitjes met kip

Dé Surinaamse nasi behoort tot één van mijn lievelingsgerechten. Ik neem voldoende tijd om een goede nasi te maken. Als je dit recept snel denkt te maken? Doe dit niet.Continue readingSurinaamse Nasi

Wraps zijn heerlijk als lunch of gewoon een keer als avondeten.
Deze wrap maakte ik recent en ik kreeg enorm veel vragen als ik dit recept zou willen delen.
Als het zo uitkomt en lukt qua tijd en energie schrijf ik met alle liefde het recept uit!
Deze is écht de moeite waard om uit te proberen!