Hi,
Leuk dat je (weer) een kijkje neemt op mijn site.
Ideaal dat ik een blog heb want zo kan ik meerdere mensen in 1x bereiken.
Ik ontvang dagelijks veel vragen waarom ik de laatste weken zo weinig/minder post. Dat is een bewuste keuze dat ik hier in deze blogpost graag uitleg!
Allereerst is het goed om te weten dat het snelle internet/marketing/continu content posten niet iets is dat iedereen ligt.
Door mijn passie voor het Surinaams eten maar ook het creatieve vlak qua fotografie, styling vind ik het leuk om het e.e.a. te delen.
Alles dat ik deel/plaats sta ik 100% achter.
Tevens heb ik er goed over nagedacht omdat ik wil dat jullie ook echt op hetgeen kunnen rekenen.
Dagelijks benaderen veel merken/bedrijven mij met de vraag om samen te werken. Samenwerken omdat zij zien dat jullie graag ”content” oppikken, in de hoop dat er een eventuele verkoop uit voort zal vloeien.
”Klinkt” best hard wat ik nu schrijf.. maar zo is het wel.
Volgers vanaf dag 1 weten dat ik hier nooit een geheim van heb gemaakt. Ik heb zo ontzettend veel leuke kansen aangeboden gekregen zoals: Samenwerken met 24 Kitchen. Deelname aan programma’s op: RTL 5, SBS6, NPO, NOS.
Eigenlijk teveel om op te sommen. Als ik jullie hiermee zou overladen zou dat niet bij mij passen. Om goed content te kunnen maken. Lekker/eerlijk Surinaams eten te kunnen leveren is het belangrijk om dichtbij mezelf te blijven.
Iets wat ik altijd zal blijven doen.
Onze eerste foodspot, Surinaams koken met Jen staat puur voor de Surinaamse keuken. Toch krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook Antilliaanse pastechi’s, Johnny cake, Ethiopische Injera, Jamaican Jerk Chicken verkopen?
Dat had ik kunnen doen maar dat zou absoluut niet matchen met mijn concept en roots dus… niet gedaan.
Of toch?
Alle binnenkomende vragen zette me aan het denken.
Tegelijkertijd begonnen we het drukker en drukker te krijgen. Tot op de dag van vandaag. Druk met: kookworkshop aanvragen, bestellingen, B2B aanvragen, deelname aan acties, cadeaubonnen.
Een ”gekkenhuis” waar ik op wonderbaarlijke manier alle ballen hoog heb weten te houden.
Ik heb hierdoor wel bepaalde keuzes moeten maken:
- Stoppen met de levering van landelijke Surinaamse maaltijden.
- Met spoed het team uitbreiden maar ook inwerken.
- Nader splitsen on én offline gedeelte.
- Een extra/nieuwe locatie (momenteel in opbouw)
- Customer service opzetten (momenteel in opbouw)
Hierdoor is het concept geboren

Ondanks de corona periode zullen we uitbreiden.
Dit door de vele vraag van jullie.
Jen’s Foodspot is een geheel nieuw concept waarbij wij samen zullen werken met andere aanbieders op het gebied van de Tropische/Wereldkeuken.
Tevens zullen wij meerdere medewerkers krijgen om sneller op jullie vragen te kunnen reageren.
We zijn er nog maar zitten wel in de laatste fase van deze uitbreiding.



Naar verwachting zal alles medio juni 2021 gereed zijn.
Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden. Er komen leuke (win)acties en samenwerkingen aan.
Kookworkshops
Er zullen door de opening van de tweede locatie en het werk achter de schermen verschillende zaken veranderen.
Ik zal mij meer met de bedrijfsvoering bezig gaan houden maar ook al het content. Hierdoor ben ik minder op Social Media en zal ik minder in contact met jullie staan.
Hierdoor zal ik op den duur minder kookworkshops gaan geven.
Aangezien er enorm veel vraag is naar Surinaamse kookworkshops en we beetje bij beetje aan het versoepelen zijn zullen er dit jaar nog 3 grote kookworkshops gegeven worden.
Klik voor meer informatie hier.
Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor het contact, de berichten, vragen en bezoekjes.
Soso lobi, Jen