Surinaamse koken met Jen foodspot

Yes! De deuren van mijn eigen foodspot zijn geopend! Vanaf nu heb ik een eigen plekje in Leeuwarden waar onder andere de lekkernijen uit mijn ‘surinaams koken met jen’ en ‘surinaams koken voor de hele familie’ te proeven en af te halen zijn. Vlees, vega en vegan! We hebben voor de lunch bijvoorbeeld lekkere broodjes switi massala, bakkeljauw, tempe maar ook gevulde bara’s en hapjes zoals pasteitjes. Ik bak regelmatig overheerlijke bojo en eksi koekoe. Natuurlijk hebben we ook gerechten! Ik kook met dagelijks vers geleverde producten, zo veel mogelijk uit de streek en biologisch. Om de wereld een beetje liefde terug te geven werken we uitsluitend met biologisch afbreekbare producten.

Who doesn’t love roti! We hebben elke dag roti, bami en nasi. Op deze basis varieer ik met verschillende authentiek Surinaamse gerechten. Elke. Dag. Vers.!! Binnenkort zal ik jullie regelmatig op de hoogte houden met een wisselend menu. Zo kan ik wekelijks variëren met verschillende gerechten maar binnenkort ook met soepen. Saoto, cassavesoep, pindasoep. Ik heb er nu al zin in. 

En lieve mensen, wat ben ik overspoeld! Met bestellingen, met reacties, met liefde! Het is nu al zo druk dat ik iedereen wil vragen de maaltijden vooraf te bestellen. Dit kan telefonisch, per mail of loop gezellig even binnen.

We hebben regelmatig wat lekkers te proeven! 

Door te werken met een basis selectie aan gerechten, houd ik ruimte over voor… Verzoekjes! Juist omdat ik elke dag vers wil koken en kwaliteit wil bieden, werk ik met een basis menu. Daarnaast wil ik jullie graag de gelegenheid geven om met verzoekjes te kunnen komen. Geef minimaal een dag van te voren aan waar je zin in hebt, dan kan ik daar rekening mee houden kwa inkoop en maak ik je gerecht vers voor je klaar. 

Op dit mooie plekje op de schrans 139 in Leeuwarden wil ik mensen blij maken. Ik stop niet alleen veel liefde in mijn gerechten maar ook in deze locatie. De komende tijd gaan we opbouwen en uitbreiden. Jullie weten natuurlijk al dat ik door het hele land kookworkshops geef. As we speak zijn we bezig een deel van het pand gereed te maken tot workshopruimte. Hierover horen jullie binnenkort meer.

Ook denken vele lieve mensen goed met me mee! Binnenkort plaatsen we een ideeënbus waar je alle tips voor de foodspot en verzoekjes voor gerechten achter kunt laten. Zo bijzonder om te zien hoe jullie allemaal met me mee denken. 

En voor ik het vergeet! Heb je een flyer ontvangen? Er zit een coupon bij voor gratis maizena koekjes (bij besteding vanaf 20 euro). Deze is in te leveren tot 30 november. Geen flyer? Geen stress! Ze liggen op de toonbank in de foodspot en er zijn genoeg voor iedereen! 

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs! Kom proeven, even zitten. De geur van verse kruiden opsnuiven als ik sta te koken. Kom kijken hoe mijn project X een prachtige Surinaamse foodspot is geworden.

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *