Filmdag bij het Voedingscentrum

Een aantal weken geleden had ik samen met een aantal foodbloggers/influencers een brainstormsessie bij het voedingscentrum.

Het was een leuke én vruchtbare ochtend in Den Haag. Ik merk dat er op het moment van zo’n brainstormsessie de leukste ideeën in me opkomen. Dat is de bedoeling natuurlijk ook. Toch is het altijd leuk als dit ook lukt.

Ik vind het geweldig dat ik de ruimte heb gekregen om mijn gedachten te delen. Uiteraard ook mijn gedachten over de Surinaamse keuken en hoe we bepaalde gerechten in samenwerking met het voedingscentrum gezonder kunnen maken.

De Surinaamse keuken is van origine een gezonde keuken. We bezitten voldoende lekkere groenten.

Na deze vruchtbare brainstormsessie verliep het sneller dan verwacht.

Op uitnodiging van het voedingscentrum mocht ik samen met Suzanne een Surinaamse kookfilm opnemen.

Als eerst ging ik aan de slag met het ontwikkelen van een zo gezond mogelijk Surinaams gerecht. Door gebruik te maken van verse, lekkere producten is dit aardig gelukt.

Ik vond het geweldig om heerlijke, gezondere Surinaamse recepten te ontwikkelen.

Naar verwachting zullen deze recepten/video's volgend jaar op het Youtube Channel van het voedingscentrum gepubliceerd worden!

Ik zal jullie natuurlijk op de hoogte houden!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *