Broodje Surinaamse sardientjes

Broodje Surinaamse sardientjes

Bereidingstijd 15 min
Gang lunch, Ontbijt
Keuken Surinaams
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 blikje sardientjes in tomatensaus
  • 1 kleine rode ui
  • 1/4 komkommer
  • 4 takjes selderij
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 2 bruine pistolets

Instructies
 

  • Halveer de sardientjes in de lengte en neem de graat eruit.
  • Pel de ui en snijd hem in ringen
  • Was de komkommer en schaaf hem in dunne plakken.
  • Was de selderij en snijd het klein.
  • Verwarm de margarine in de pan en bak de uitjes een paar minuten.
  • Voeg de sardientjes en de selderij toe en warm het goed door. 
  • Snijd de pistolet open en beleg ze met komkommer en uienringen en leg er de sardientjes met een lepel tomatensaus op.
  • Strooi er wat selderij over.
Trefwoord Broodje, sardientjes

Ga eens voor sardientjes in tomatensaus. Lekker als hoofdgerecht met rijst en groenten maar ook perfect als lunch. Binnen een kwartier heb je dit lekker recept op tafel.

Dit recept is i.s.m. het Voedingscentrum tot stand gekomen.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept