Box it up @ Jen’s Foodspot

Eindelijk een plek waar je regelmatig de lekkerste producten waar ik o.a. over schrijf, mee kook óók aan kunt schaffen. Een tropische walhalla, gewoon een ‘lekkere’ snuffelplek. Een site waar je zeker naartoe moet als je liefhebber van tropisch eten bent.

Inmiddels weten jullie dat we bij Surinaams koken met Jen alleen artikelen schrijven waar wij ook écht achter staan. Is het jou als lezer bijvoorbeeld nooit opgevallen dat wij bijna geen gebruik maken van banners? ads? Persoonlijk vind ik dat irritant.

Moet ik dat weer wegklikken… Dus waarom zou ik als persoon met een blog dan de site volgooien met ‘spam’.

Net zoals het koken schrijf ik ook met mijn hart. En natuurlijk kan het zo zijn dat ik er ooit voor kies om een banner te plaatsen maar jij als lezer zal altijd het beginpunt blijven. De bron. Wij proberen altijd vanuit de lezer te denken. Dat maakt hetgeen bij Surinaams koken met Jen zo belangrijk.

Omdat we het hier echt over lekker Surinaams eten hebben en vooral de Surinaamse keuken hebben kan je ervan uit dat alle merken waar ik over schrijf ik zeker achter sta!

Gezien de bezoekersaantallen hebben we kunnen zien én monitoren dat jullie zeer regelmatig terugkeren. Dat is goed en mooi! De website: www.jensfoodspot.com mag dan ook zeker in je favorietenlijst. 

Op deze exclusieve website zullen er geregeld samples, foodboxen en kits beschikbaar worden gesteld. Het unieke van deze foodspot is dat dit geen reguliere webshop zijn. 

Een geheel vernieuwd & innovatief concept met een mooi verhaal en herkomst. Daar houden wij van! De producten welke daar aan worden geboden sluiten haaks aan op hetgeen waar wij bij Surinaams koken met Jen over schrijven.

Aangezien wij echt van schrijven & koken houden en dit ook vooral blijven doen. 

Wat Jen’s Foodspot in mijn ogen zo uniek maakt is het verhaal hierachter én missie.

Want ja, dat verdiend de Tropische keuken in mijn ogen zeker! Bij Jen’s Foodspot gaan ze opzoek naar o.a. de diverse kruiden. Maar niet alleen gericht op de Surinaamse keuken. Bij Jen’s Foodspot reizen ze geregeld de wereld rond om de lekkerste foodkits, boxen én kruiden samen te kunnen stellen maar ook de nieuwste merken en producten.

Om deze letterlijk vanaf de bron te SPOTTEN. Wat Jen’s FoodSPOT in mijn ogen extra uniek maakt is dat zij ondanks het reizen ook aan het milieu denken. In de zin van. Door de te denken aan de milieuvriendelijke verpakkingen. Tot aan de verzending van je product.

They know the game. Maar kiezen er bewust voor om niet mee te gaan in de

24-7 E-commerce | echt 24/7 | De Foodspot is daarom een exclusieve plek welke om de 6 weken afreist naar een andere spot. Een ander gebied. Een andere plek. Van Ehtiopië, naar de Antillen. De aftrap van Jen’s Foodspot en de basis ligt in.. jawel: Suriname.

Dat vinden we bij Surinaams koken met Jen dus helemaal niet erg!

Doordat ze bij Jen’s Foodspot zo innovatief zijn hebben ze er ook voor gekozen om met Price Drop’s bezig te gaan. Ideaal voor degene met een kleine portemonnee. Want ja. Daar houd ik van en denk ik ook aan. Zo ook om milieuverspilling tegen te gaan. 

Voor ik alles verklap. Neem maar een kijkje. Ik ben er zoals je kunt lezen erg enthousiast over. 

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *