Bara’s voor de Surinam Food Challenge

Degene die mijn artikelen lezen weten dat ik bara’s erg lekker vind.

Verse bara’s hebben mijn voorkeur

Een lekkere chutney maken bara’s als je het mij vraagt helemaal compleet.

In dit artikel vertel ik meer over de lekkerste chutney.

Ik heb niet altijd tijd om bara’s te maken maar met de baramix van Chan’s word ik een aardig handje opweg geholpen.

Bij deze mix voor bara’s hoef je alleen water & olie toe te voegen.
Dit maakt het proces korter van duur.

Als je bara’s van begin tot eind zelf wil maken dien je o.a. de tayerbladeren te wassen en te snijden.
Verder stel je het deeg samen én dien je ook nog de komijnzaden te roosteren.

Dan is het ook nog de vraag als het deeg perfect samen is gesteld.

Voordat je de bara’s kunt bakken ben je al ruim een half uur verder.

Chans neemt je dit werk uit handen..

Met deze complete mix voor bara’s bespaar je tijd.

Deze mix is verkrijgbaar bij o.a. de grotere Albert Heijn filialen.

Een pluspunt als je het mij vraagt want je hoeft hiervoor niet speciaal naar de toko.

Wat betreft de smaak valt hier ook niet aan te twisten!

De bara’s smaken net zoals de authentieke bara’s!

Ik was blij verrast.

Deze bara’s maakte ik voor de Surinam Food Challenge.

Een challenge waarin diverse bloggers, influencers en foodbloggers, een maand lang de lekkerste Surinaamse gerechten, bijgerechten en snacks bereiden, delen en opeten.

Ik ga nu snel verder met dat laatste!

Tot mijn volgende artikel.

 

 

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *